Opintovastaava koordinoi killan lukiolaiskampanjaa eli prosessitekniikan koulutuksen markkinointia lukiolaisille. Sinulla on hyvä mahdollisuus lähteä pitämään esittelyä vanhaan lukioosi tai sitten jonnekin aivan muualle, vaikka Raaheen ;) Lukioesittelyillä on tärkeä rooli alamme markkinoinnissa abeille ja muille suuntaansa etsiville ihmisen aluille. Sinä saat siitä hyvän mielen ja esiintymiskokemuksen lisäksi matkakorvauksen, joten vanhempien luona vierailu tulee sinulle edulliseksi kun käyt samalla reissulla vanhassa lukiossasi puhumassa tekniikasta. On suositeltavaa käydä tekemässä esittely kahden tai kolmen hengen porukalla, mutta myös yksin voi mennä. Alla ohjeet infon pitoon:

-Ota yhteyttä opintovastaavaan sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai sitten ihan fyysisesti (löytyy yleensä kiltahuoneelta) ja kerro suunnitelmastasi vierailla lukiossa.

-Ota yhteyttä lukion Opoon tai muuhun opettajaan ja sovi esittelyaika, varaa aikaa esittelylle noin 2 oppituntia (1,5h).

-Ota uudestaan yhteyttä opintovastaavaan ja saat häneltä materiaalit ja ohjeet esityksen pitämiseksi. -Esityksen jälkeen palauta materiaalit opintovastaavalle ja ole ylpeä itsestäsi.

Yhteistyökumppanit:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

       

 

       

 

       

Monday the 16th. .