Ajankohtaista tietoa MallasApprosta löydät sivuilta www.mallasappro.fi

 

MallasAppro, tuo tutkinnoista jaloin, on viihdyttänyt Teekkareita ja muitakin yliopiston opiskelijoita jo vuodesta 1993. Appron pääidea on oluen, siiderin tai lonkeron juominen aikaa vastaan Tutkintoja löytyy 4 erilaista:

Tohtori, jossa tavoitteena on juoda miehillä 18 ja naisilla 15 alkoholipitoista hanatuotetta kuudessa tunnissa ( kirjoittajan lemppari, suosittelen lämpimästi!).

Laudatur, tavoitteena miehillä 15 ja naisilla 12 juomaa viiteen tuntiin.

Cum laude, tavoitteena miehillä 12 ja naisilla 9 juomaa neljään tuntiin.

Appro, tavoitteena miehillä 9 ja naisilla 6 juomaa kolmeen tuntiin ( kirjoittajan mielestä suunnattu lapsille tai vaihtoehtoisesti tohtorin arvosana jatkeeksi ).

Tärkein asia on huomioida ajankäyttö suoritusta tehdessäsi. Jokaisessa anniskeluravintolassa on käytävä juomassa vähintään yksi olut, siideri tai lonkero ja samassa ravintolassa et saa juoda kahta juomaa peräkkäin, kohta huomaatkin juoksevasi kohti loppubileitä sillä sen viimeisen huurteisen juominen venähti ”vähän” pitkäksi. MallasAppron osallistujamäärä on ollut jokaisena vuotena suuri ja saattaa kaikkien ainejärjestöjen opiskelijat yhteen. Pientä vinkkiä vielä! Jos Tohtorin arvosana on haaveena suosittelen lämpimästi edellisen illan/päivä/aamun ns. Pohjien ottamista, helpottaa suorittamista todella paljon.

 Hensku Mapprossa

Keminmaan suuri pieni mies!

Keminmaan suuri pieni mies! 

Yhteistyökumppanit:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

       

 

       

 

       

Monday the 16th. .