Lukiovierailut

Opintovastaava koordinoi killan lukiolaiskampanjaa eli prosessitekniikan koulutuksen markkinointia lukiolaisille. Lukioesittelyillä on tärkeä rooli alamme markkinoinnissa lukiolaisille. Lukioesittelyitä varten kaivataan jatkuvasti esittelijöitä, joten jos sinua kiinnostaa lähteä vierailemaan esimerkiksi vanhassa lukiossasi ja saada lisää esiintymiskokemusta, ota yhteyttä killan opintovastaavaan. Lukioesittelyitä varten on olemassa hyvät materiaalit ja ohjeet, joiden avulla saat hyvät valmiudet esittelyn pitämiseen. Lukioesittely on suositeltavaa käydä pitämässä kahden tai kolmen hengen porukalla, mutta esittelyn voi pitää myös yksin. Rohkeasti vain, jos olet vähänkin kiinnostunut!

Alla ohjeet lukioesittelyn pitämiseen:

– Ota yhteyttä killan opintovastaavaan esimerkiksi sähköpostitse (www.opintovastaava@prosessikilta.fi) ja kerro suunnitelmastasi vierailla lukiossa.
– Ota yhteyttä lukion opinto-ohjaajaan tai muuhun opettajaan (matematiikka, fysiikka, kemia) ja sovi aika lukioesittelyä varten. Varaa aikaa esittelylle noin 2 oppituntia eli 1,5h.
– Ota uudestaan yhteyttä killan opintovastaavaan ja saat häneltä materiaalit ja ohjeet esittelyn pitämiseksi.
– Esityksen jälkeen palauta materiaalit opintovastaavalle.